Nyheter

Alla aktiviteter är uppskjutna tills pandemin är besegrad.....

 

Sommarträffen är uppskjuten till den 19:e september beroende på Covid-19 - vi ses då!

 

Den 6/6 2020 kommer vi att ha vår sommarträff - vi kommer att fira extra mycket då Joe's Garage fyller 30 år! Boka in detta datumet redan nu!

 

Vi har vår sommarträff den 3 juni i år - se förstasidan!

Glöm inte att anmäla er till kvällsarrangemanget som startar kl 17 med vinprovning i en av verkstadslokalerna (för de som är intresserade). Kl 18 bjuds det på grillbuffé, salladsbuffé, hembakat bröd, olika sorters dricka och efterrätt. Det blir även lite underhållning (vi kan även erbjuda något för de som är fotbollsintresserade). Subventionerat pris 100 kr/person, sista anmälningsdag 31/5 till middag@joesgarage.se

 

 

Lördagen den 2:e juli har vi vår nästa aktivitet - Joe's Garage kommer att i samarbete med MSCC:s Sportvagnsmeeting organisera starten av sportvagnsrallyt - under förmiddagen kommer ett flertal sportbilar att starta rallyt från oss. I skrivande stund är 115 sportvagnar anmälda, Jaguarer, Porschar, Mercedes, MG, Triumph, TVR, MX5 med flera...

Starten på rallyt går mellan 8.00 och 11.00 och vi bjuder deltagarna på en stärkande frukost i samarbete med Lucy's Diner!

Så bli inte förvånade om ni är i närheten den dagen och ser en massa fina sportvagnar!

http://www.sportvagnsmeeting.se/

http://www.mscc.se/

 

sport

 

 

 

Lördagen den 4:e juni hade vi vårt traditionella sommarmöte i samarbete med Svenska Jaguarklubben! Ett välbesökt möte med uppemot 200 Jaguarer - nytt i år var att Danska Jaguarklubben var inbjudna och det dök upp cirka 10 fina Jaguarer från Damnark!

På kvällen serverade Lucy's Diner en välsmakande grillbuffé för cirka 125 glada deltagare!

Ett stort tack till alla er som gjorde dagen mycket lyckad!

 

 

Nu är det snart dags för 2016 års Jaguarträff hos oss. Dagen blir lördagen den 4 juni.

Temat? en internationell träff kanske?

 

 

Vi kommer att hålla semesterstängt veckorna 29 till 30, dvs från den 13 juli till och med den 24 juli. Må vädrets makter vara med oss alla!

Vi kommer att hålla semesterstängt veckorna 29 till 30, dvs från den 13 juli till och med den 24 juli. Må vädrets makter vara med oss alla!

 

 

 

Vi firade vårt 25-års jubileum den 6 juni!

Välbesökt som alltid med cirka 170 Jaguarer och många besökande på plats under dagen.

På kvällen fortsatte vi med en stor fest med över 150 deltagare där Lucy's serverade grillbuffé, Mysco genomförde omöjliga trolleritricks och bandet Midnight spelade. Festen varade långt över midnatt vilket sammanföll exakt på dagen för 25 år sedan då vi fick bolaget registrerat!

Tack alla ni som gjorde hela dagen till en riktig fest!

 

 

Boka in lördagen den 6 juni redan nu! Då firar vi 25-års jubileum. Det blir massor av Jaguarer, underhållning, god mat och dryck från 14.00 till sen kväll...

 

Vi har nu lanserat vår egen 12-månaders garanti som medföljer våra bilar vi säljer. Den är bättre och mer heltäckande än de alternativ som vi har haft tidigare. Läs gärna mer om den under fliken Bilar till salu! Vi kallar den Joe's Garage Garanti!

 

Den första september firade vi vårt tvåhundrade klubbmöte med Jaguarklubben. Trots att det var en måndagkväll så samlades cirka 70 glada Jaguarägare med cirka 60 bilar - det var nästan så att det blev ont om plats på vår parkering! Det var en mycket trevlig tillställning med återblickar 20 år tillbaka i tiden då det första mötet ägde rum. Fyra deltagare i måndags, Hans, Håkan, Lars och Björn har varit klubbmötena trogna och var med även första gången.

 

Vi välkomnar Johan som är vår senaste nyanställda

 

Välkommen Koryun - han jobbar bland annat med rekonditionering av våra bilar.

 

God fortsättning på det nya året - må 2014 bli minst lika bra som 2013 !

 

 

Vi höll ett mycket intressant seminarie den 5-6 oktober med ämnet:

E-type, XK-motorn och en hel del Jaguarhistoria.

Nigel Thorley och David Marks som bägge är mycket kunniga inom ämnet Jaguar hade mycket intressant att berätta

 

 

 

väska

Jaguarväska 350:-

 

damväska

Jaguar damväska  300:-

 

paraply

Paraply 263:-

 

 

 

Klicka på länken nedan för att komma till vår blocketbutik - där finns bland annat ett urval av fälgar till salu!

http://www.blocket.se/joes-garage?ca=23_10

 

 

 


Joe´s Garage  | Märkesvägen 3 |  244 66 Furulund  |  Tel 046 73 86 00  |  mail@joesgarage.se |  Öppet vardagar 8-17  |  Lunch 12-13  |  Site Map