Om oss

Om oss

Joe’s Garage startade 1990 av två bröder, Staffan och Björn Aronsson. De delade ett brinnande intresse för engelska bilar och då framför allt då Jaguar och bestämde sig för att starta ett företag som fokuserade på Jaguar.

Vår verkstad reparerar, servar och helrenoverar Jaguarer av alla årsmodeller.

I vår bilhall säljer vi noga utvalda begagnade Jaguarer som har fått en omfattande genomgång av oss.

Vi har även stor försäljning per postorder inom Norden och övriga Europa av nya och begagnade reservdelar. Vårt artikelregister omfattar mer än 480 000 artikelnummer. Numera säljer vi också reservdelar till nyare Landrover som är systermärke till Jaguar

Vi finns i Furulund, strax norr om Lund, i toppmoderna rymliga lokaler. Totalt har vi 4000 m2 lokalyta samt stora inhägnade ytterområden.

Joe’s Garage har 8 anställda med stort bilhistoriskt kunnande och ett brinnande intresse för Jaguar. Vi har satsat mycket på effektiva felsökningsmetoder och har analysinstrument för samtliga förekommande årsmodeller.

Joe’s Garage är fristående från återförsäljarnätet. Det gör att vi kan sätta lägre priser på reservdelar och verkstadstimmar. Detta innebär även att vi inte utför några garantiarbeten på nya Jaguarer.

Joe’s Garage är Nordens Jaguarcentrum!

Sällsynta delar hittar ni kanske här:

Filmer, bland annat köpguider mm hittar ni här:

Jaguarklubbens kalender finns här:

 Se våra objekt till salu på:

 Vår historia:

Miljöpolicy

Joe’s Garage värnar om miljön

Vi följer givetvis alla miljölagar i vår verksamhet. Lokalerna är speciellt lämpade för vår verksamhet. De byggdes från början för AMU som en utbildningsenhet för lastbils-, buss- och truckkörkort. När vi övertog fastigheten har vi anpassat den för vår verksamhet och har sedan gradvis moderniserat den.

En viktig del i vårt miljöarbete är att hålla våra kunders bilar i bästa trim så att bilarnas miljöbelastning blir så låg som möjligt. Vi återanvänder reservdelar från demonterade bilar och sparar på så sätt miljön då nya reservdelar slipper att produceras.

Cookies

Vi använder inga cookies, och lagrar inte heller någon information om ert besök på vår hemsida.