Bilförsäljning

Din nya jaguar väntar....

Välkommen till Joe’s Garage, en av Nordens största oberoende Jaguarspecialister! 

Vi har hjälpt Jaguarägare i hela Norden sedan 1990.

Vi har alltid ett urval av noggrant utvalda Jaguarer till försäljning. Om du inte hittar exakt det du söker bland våra lagerbilar kan vi oftast hitta den genom vårt stora kontaktnät i Sverige och på kontinenten.

Bilarna levereras alltid med full historik och med en omfattande genomgång av vår verkstad. De V8-motorer som behövs uppdateras alltid till nyaste specifikation avseende övre kamkedjespännare, vattenpump och termostat.

Våra bilar är alltid avsedda för Europamarknaden, vilket innebär att telefon, navigering, automatisk halvljus m.m. fungerar som de skall.

Vi har ett schema med ett 30-tal punkter som vi systematiskt går igenom för alla våra till salubilar. Det betyder att samtliga bilar har genomgått en mycket noggrann kontroll. Med vår stora erfarenhet känner vi till det mesta om  modellernas specifika svagheter och kan åtgärda eventuella brister.

Bilar vi säljer som är nyare än 10 år levererar vi med vår egen 12 månaders begagnatgaranti som vi kallar Joe’s Garage Garanti – läs mer om garantivillkoren här nedan. Bilar äldre än 10 år ger vi 6 månaders garanti.

Tillsammans med Santander ser vi till att du får en finansieringslösning som passar dina behov. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa inom fordonsfinansiering.

Har du en inbytesbil som inte är en Jaguar är det inga problem. Vi tar den i inbyte och förmedlar den vidare till en av våra samarbetspartner.

Anders är vår säljare. Direktnummer 046-73 86 39.